Alla inlägg under september 2009

Av -[ Iza ]- - 21 september 2009 10:26

då va det måndag igen o yttligare en vecka har passerat. idag loggade jag in på min a-kassa o räknade ut att jag har dagar till mitten av december kvar nu =( hoppas verkligen att dom ger än 300 nya dagar. Finns ju liksom inga jobb just nu. Får komma ihåg att ta det med min handläggare när jag ska till honom.


Hmm vad ska man hitta på mer denna veckan då ?!

Väntar ju mest på lönen nu ju.

  

Av -[ Iza ]- - 20 september 2009 22:53

då va snart denna söndagen förbi. Jag sitter här o dricker lite tea. Min hals känns inte som den ska idag :(

Hoppas jag får en god natt sömn så det känns bättre imorgon jag vill ju inte alls bli sjuk !

Idag har det annars inte hänt så mycket, vart iväg lite o så.

Nu vill jag mest att det ska bli torsdag för då kommer min sista lön och a-kasse pengarna då kommer jag vara lite rik i kanske 2-3 dagar :) Våra kläder kommer väl förhoppningsvis om 1 vecka men jag tror det blir som förra gången att det tar 2 veckor. Sen ska jag ju oxå lägga undan så mycket jag kan. Har massa att spara till.


Snart ska vi inta sängen.

Godnatt på er !

  

Av -[ Iza ]- - 19 september 2009 22:55

idag har det varit en lååång dag, gick upp 7.30 på en lördag är ju inte precis vad jag brukar göra. Men upp va det. Ut med diezel för att sedan hem å äta frukost sedan ner till körskolan o gå handledarkursen i 4,5 timme. Ja det va minsann en lång kurs det. trodde den skulle vara på si så där 2h max. det va mycket info om vad dom tycker man ska lära sig o så när man kör hemma osv. kommer ju ändå bli att jag måste lära mig det här med att växla på skolan sen, eftersom vi har en automatare. men det ska nog gå bra iallafall.

sedan va det snabbt till systembolaget handla en flaska vin o sen hem för att hämta diezel och åka vägen till Max o sedan ut till leo o ludde, ola's föräldrars hundar och gå ut med alla 3.

efter att ha varit där ca 1-1.5h så åkte vi hem.

jag fick ett rastlös psykbryt efter 1timme eller så och möblerade om vårt sovrum. det blev väldigt bra tycker jag iaf :)


och nu ikväll har vi ätit gott druckit en flaska vin o myst framför en film, star wars den teckande. så ja mys va det väl inte direkt jag somnade ,)

så nu är man ju lite piggare igen, men funderar snart på att gå o lägga mig ändå.


Hoppas ni alla haft en trevlig lördag !

  


Av -[ Iza ]- - 18 september 2009 19:03

nissan3 by you.


Nissa2 by you.

Av -[ Iza ]- - 18 september 2009 15:35

då va det en solig o mysig fredag. Precis kommit in efter en eftermiddags fika i gräset med Ola, Christian o Diezel. Det va härligt att va i solen.

O vad är det jag känner..... är jag på väg att bli sjuk ?!?! NEJJJJJJJJJJJJJ det vill jag inte.

Alla är ju iofs liet sjuka nu tycker jag, men jag gillar inte att vara sjuk. Så nu är det bara att trycka sig i allt man har för att inte bli det. Men jag brukar alltid få ont i mina leder innan och nu har min näsa börjat rinna lite :(

Får ta ikväll o lägga på på soffan o bara vara.

Igår va jag hemma hos Jenny lite och både alex o hon är ju sjuka, men det kan inte vara dom som smittat mig det kommer ju aldrig så snabbt efter. Tror det är Ola som burit med sig det hem. Han har träffat många sjuklingar i skolan o så. Imorgon måste jag va ok iaf, det är ju vår kurs imorgon. Så det är bara att gå på tabletter o allt.

Trodde nästan det va nästa helg ja man blir ju lite smått förvirrad att bara gå hemma.

oj redan kvart i fyra va tog denna dagen vägen.


Ikväll blir det tacopaj.

Så får det väl bli film för ikväll ska vi i säng tidigt.

  


Av -[ Iza ]- - 16 september 2009 19:11

då va kvällen här igen och denna dagen passerade fort som de flesta dagarna verkar göra nu. går ju liksom bara o väntar på att Ola ska gå ut ur skolan och vi kan flytta. Idag på vår kvälls promenad pratade vi om flyttning igen. Känns skönt att vi båda vill bort lika mycket. Vi har dock så mycket planer på vad vi vill köpa innan vi flyttar för blir det norge blir allt så mycket dyrare än vad det är här i sverige. Men det är sånt vi får ta !


Nu är det snart dax för tvn det är ju idol kl 20:00 jag gillar att titta på det nu i början :)

Sen blir det säkert en film senare eller Dexter.


Besöket hos arbetsförmedlingen gick väldigt fort, för jag skulle inte ens vara där idag. Eller jo om jag fortfarande hade jobbat del/timmar, men det gör jag ju inte längre. Så jag tog en lapp väntade på min tur nr 36. Sen snackade jag med en gubbe. Som la in ett medelande till min handläggare att jag ska kallas för en handläggningsplanering med honom själv. Så det tar väl någon vecka innan det dyker upp.

 Innan Arbertsförmedlingen gick jag snabbt in på statsbiblioteket tänkte jag skulle se om jag kunde hitta någon vettig fotobok o kanske låna, men jag kom på mig själv att jag har inte en anning om hur jag hittar där inne. Så jag vandrade mest runt. och började tänka på hur mitt ena ben kändes mycket kortare än det andra. Jag stannade upp kollade på mina fötter, hmmm 2 svarta skor, är jag verkligen sne ?!? ja ja det är jag säkert tänkte jag o vandrade vidare innan jag började se ut som ett fån som stod där o lyfte olika på mina ben.

Väl hemma slänger jag av mig skorna. Men ?! nu känner jag ju mig jämn igen. Kollar ner o upptäcker att jag haft två olika skor på mig... :)


Sen kom ola o hämtade mig så stack vi o handlade lite saker som vi behövde, mjölk, grädde, cider, o ja en del andra helt onördiga saker. Väl hemma så bakade jag en kaka. *mums*

Jag får bli smal i mitt nästa liv jag har gett upp på att bli det nu.

  

Av -[ Iza ]- - 16 september 2009 11:23

idag är det arbetsförmedlingen som gäller uppdatera handläggningsplanen.... as tråkigt, tur att det är öppet hus då brukar dom vara snabba.

Sen ska jag växla in lite mynt på banken när jag ändå är i stan.

Vad som ska hända senare vet jag inte riktigt, handla lite vet jag att vi måste. Kanske baka en liten kaka innan äpplena är för dåliga.

Onsdag i dag iaf det är skönt 1 dag närmare pengarna =D


Nä nu ska jag ta o byta kläder fixa mig lite o dra ner på stan.

Have a nice day foks !

  


Av -[ Iza ]- - 15 september 2009 21:03

Idag har det vart väligt fint väder, och ola har vart ledig. Så i eftermiddags tog vi hojen ner till Laholm o fikade på Dreamcakes. Det va inte så gott som jag trodde med tanke på hur deras tårtor ser ut.

Men det va kul att komma iväg lite jag hade aldrig tidigare varit i laholm.

Väldigt fint liten stad, väldigt mycket gamla hus o det är mysigt tycker jag.

Sen stannade vi till vid nissan oxå kollade på dom som fiskade lax.

Sen åkte vi hemmåt.

Diezel behövde ju komma ut lite oxå. Nu i kväll har vi planerat meny resten av veckan o tills lönen kommer den 24:e. Vi är inte precis rika denna månaden. Men när lönen kommer så *jippi* Fast jag behöver spara en heldel av det. Men det är sånt jag måste lära mig att göra ändå. Sen får jag nog puta in lite till mitt lån hos min privata bank mamma :)

Nu ikväll ska vi se på Monster vs. Aliens =D I LOVE CARTOON


(här kommer en bild över nissan i laholm)

lahom1 by you.

Presentation

Omröstning

Vilken årstid tycker du bäst om ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards